استاندار مرکزی عنوان کرد:
کاهش تصادفات منجر به فوت در استان مرکزی/ همراهی پلیس در اتمام طرحهای ترافیکی بینظیر بود
توسط سردبیر: علیرضا کاظمی
بعد از ظهر ۹:۳۴ - ۱۴۰۳/۰۵/۳۱
استاندار مرکزی گفت: در چهارماهه نخست امسال نسبت به سال گذشته، تعداد جانباختگان تصادفات درون شهری 13 درصد و آمار جانباختگان تصادفات برون شهری 9 درصد کاهش داشته است.
به گزارش روابط عمومی استانداری مرکزی؛ فرزاد مخلصالائمه چهارشنبه ۳۱ مرداد، در آئین تکریم و معارفه روسای پلیس راه و راهور فرماندهی انتظامی استان مرکزی با اشاره به نقش پلیس در موفقیتهای دولت سیزدهم، اظهار کرد: حجم عملیات عمرانی دولت سیزدهم در استان مرکزی قابل توجه بوده است و فقط در سالهای ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ مجموعا حدود ۱۰ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان بودجه عمرانی در استان هزینه شده است و بخشی از گردش اقتصادی کشور ناشی از تحرک بیشتر در اجرای پروژههای عمرانی بوده است.
وی بیان کرد: از سال ۱۳۹۵ تا ۱۴۰۰ در مجموع سه هزار و ۱۴۵ میلیارد تومان در حوزه عمرانی استان هزینه شده بود و این در حالی است که بودجه عمرانی دوسال گذشته استان ۳.۳ برابر مجموع ۶ سال ما قبل آن است.
وی افزود: در دولت سیزدهم با تخصیص اعتبارات ویژه عمرانی پایان بسیاری از پروژههای عمرانی رقم خورد در حالی که اگر روند تخصیص اعتبارات به روال قبل بود بهرهبرداری از پروژهها به سالهای ۱۴۳۰ تا ۱۴۴۰ موکول میشد.
استاندار مرکزی به همراهی مجموعه پلیس راه و پلیس راهور با دولت در اجرای پروژههای عمرانی به ویژه مدیریت ترافیک در اجرای طرحهای زیرساختی در حوزه راه و معابر شهری اشاره کرد و گفت: همراهی فراجا در اجرای پروژهها موجب تسریع در بهره برداری شده و زمینه رضایت مردم را فراهم کرده است، در عملیات بی سابقهای که برای انتقال برق به بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) به عنوان یکی از بزرگترین عملیاتهای شهری در تاریخ استان ظرف مدت ۴۸ ساعت با مشارکت ۱۸ دستگاه اجرایی انجام شد، همراهی پلیس برای تامین امنیت و مدیریت ترافیک مشهود بود.
وی با تاکید بر اینکه نقش پلیس در نهضت اتمام طرحهای نیمهتمام و ناتمام به ویژه در حوزه ترافیکی بی نظیر بوده است، افزود: در حوزه کاهش سوانح ترافیکی و رفع نقاط حادثهخیز اقدامات مهمی در سطح استان انجام شده است به طوری که که آمار حوادث این حوزه روند نزولی به خود گرفت.
استاندار مرکزی همچنین خاطرنشان کرد: تقویت تعامل بین دستگاههای اجرایی و پلیس موجب به حداقل رسیدن سوانح ترافیکی خواهد شد.
مخلصالائمه به موضوع تردد زائران اربعین در محورهای مواصلاتی استان اشاره کرد و گفت: استان مرکزی با اینکه فقط ۱.۸ مساحت کشور را به خود اختصاص داده است اما بخش اعظمی از تردد زائرین اربعین از محورهای این استان انجام میشود.
وی با اشاره به فعالیت حدود ۳۰ موکب در سطح استان مرکزی و 50 موکب استان در خاک عراق، گفت: از تمامی شهرستانهای استان مرکزی در کشور عراق موکب وجود دارد و جزو معدود استانهای کشور هستیم که در شهر کاظمین و نجف نیز موکب دارد و خدمات جامع ارائه میشود.
وی تصریح کرد: مراسم پیادهروی جاماندگان اربعین حسینی نیز در روز اربعین از اراک به سمت آستان امامزاده محمد عابد (ع) برگزار میشود که برآورد شده حدود ۴۰۰ هزار نفر در این آئین معنوی شرکت کنند.
استاندار مرکزی با بیان اینکه در چهارماهه نخست امسال نسبت به سال گذشته، تعداد جانباختگان تصادفات درون شهری 13 درصد و آمار جانباختگان تصادفات برون شهری 9 درصد کاهش داشته است، گفت: متوسط سرعت رانندگی در استان مرکزی بیش از متوسط کشور است که فرهنگسازی برای اصلاح این رویه ضرورت دارد.
وی با اشاره به اینکه در دولت سیزدهم حدود هزار و ۳۰۰ کیلومتر در جادههای اصلی و فرعی استان مرکزی روکش آسفالت انجام شده که عدد قابل توجهی است، گفت: اقداماتی که در این مدت در حوزه راه سازی استان انجام شده حدودا معادل ۱۲ سال گذشته بود.
مخلصالائمه افزود: نقاط حادثهخیز شناسنامهدار استان از ۳۷ نقطه به ۱۷ نقطه کاهش یافته و رفع الباقی هم به طور جدی در دستور کار قرار دارد همچنین برخی نقاط در سطح ملی فاقد شناسنامه هستند که پیگیری برای در ردیف قرار گرفتن آنها انجام شده است علاوه بر این در دولت سیزدهم ۱۷ تقاطع غیرهمسطح هم افتتاح شد و به بهرهبرداری رسید.