ویتنامیها هم طعم نان کامل استان مرکزی را چشیدند
توسط محمد اسدی
بعد از ظهر ۵:۰۲ - ۱۴۰۲/۰۵/۱۸
تندیس نان کامل استان مرکزی و نان پخت شده با آرد کامل به رئیس سازمان استاندارد ویتنام اهدا شد.
به گزارش روابط عمومی استانداری مرکزی؛ روز چهارشنبه ۱۸ مردادماه طی نشستی با حضور رئیس سازمان ملی استاندارد ایران و دستیار استاندار مرکزی در امر تحول، تندیس نان کامل استان مرکزی و نان پخت شده با آرد کامل به رئیس سازمان استاندارد ویتنام تقدیم شد.
استان مرکزی پیشگام در تولید آرد و نان کامل سبوس دار در کشور است و بیش از ۱۰۰ نانوایی در استان، نان را با آرد کامل پخت و عرضه میکنند.
مهدی اسلامپناه، رییس سازمان ملی استاندارد ایران در این نشست پخت نان با آرد کامل و سبوس دار را جزو دغدغههای خارج از وظایف این سازمان در دوره تحولی دانست و با اشاره به وحدت بین همه دستگاهها و کارگروههای مرتبط با سلامت برای ارتقای کیفیت و سلامت نان مصرفی در کشور، یادآور شد: از آنجایی که قوت غالب ما ایرانی ها نان است، طبیعی است که نقش بسیار مهمی هم در سلامتی ما داشته باشد.
گفتنی است قراردادن نان کامل و غنی به جای نان ناقص در سبد غذایی جامعه و تغییر سبک تغذیه از نان سفید به نان حاوی سبوس و مواد مغذی در یک فرآیند استاندارد، راهکاری تحول آفرین در تأمین امنیت و سلامت غذایی پایدار است.