درحال بارگزاری

درحال بارگزاری

مطالب مرتبط
⭕️مجموعه‌های دانش‌بنیان به سمت استانداردسازی محصولات گام بردارند- لزوم تدوین استاندارد آرد و نان کامل
🔹 همایش «تبیین استانداردهای دانش‌بنیان و نانو نماد» با حضور استاندار مرکزی، معاون هماهنگی امور اقتصادی وتوسعه منطقه ای ،معاون ارزیابی کیفیت سازمان ملی استاندارد ایران، اعضای ستاد اقتصاد دانش‌بنیان استان و فعالان این حوزه در اراک برگزار شد.
دکتر «مخلص‌الائمه» استاندار مرکزی:
🔸با توجه به ظرفیت‌های ایجاد شده توسط سازمان استاندارد، انتظار داریم مجموعه‌های دانش‌بنیان‌ برای استانداردسازی محصولات خود پیشتاز باشند.
🔸در استان مرکزی به عنوان قطب تولید و مهد صنعت کشور باید جایگاه خودمان را در حوزه دانش‌بنیان پیدا کنیم چراکه نسبت به ظرفیت‌های استان با عقب افتادگی نسبتا قابل توجهی در این بخش مواجه هستیم.
🔸استان مرکزی پیشتاز و پیشران نهضت احیای آرد و نان کامل است و  حدود ۱۰۰ نانوایی در سطح استان در حال طبخ و عرضه نان کامل هستند همچنین اولین و بزرگترین کارخانه آرد کامل کشور که بدون جوانه‌زدایی و سبوس‌گیری تولید آرد می‌کند در استان مرکزی مستقر است.
🔸متأسفانه استانداردهای لازم برای آرد کامل وجود ندارد و ممکن است که بعضا سودجویانی به این حوزه ورود کنند.
🔹همچنین در دیدار معاون ارزیابی کیفیت سازمان ملی استاندارد ایران با استاندار مرکزی، بر حرکت به سمت استانداردسازی محصولات دانش بنیان به عنوان پیش شرط تحقق اقتصاد دانش بنیان تأکید شد.
چهارشنبه ۱۴۰۲-۰۷-۱۹
⭕️مجموعه‌های دانش‌بنیان به سمت استانداردسازی محصولات گام بردارند- لزوم تدوین استاندارد آرد و نان کامل 🔹 همایش «تبیین استانداردهای دانش‌بنیان و نانو نماد» با حضور استاندار مرکزی، معاون هماهنگی امور اقتصادی وتوسعه منطقه ای ،معاون ارزیابی کیفیت سازمان ملی استاندارد ایران، اعضای ستاد اقتصاد دانش‌بنیان استان و فعالان این حوزه در اراک برگزار شد. دکتر «مخلص‌الائمه» استاندار مرکزی: 🔸با توجه به ظرفیت‌های ایجاد شده توسط سازمان استاندارد، انتظار داریم مجموعه‌های دانش‌بنیان‌ برای استانداردسازی محصولات خود پیشتاز باشند. 🔸در استان مرکزی به عنوان قطب تولید و مهد صنعت کشور باید جایگاه خودمان را در حوزه دانش‌بنیان پیدا کنیم چراکه نسبت به ظرفیت‌های استان با عقب افتادگی نسبتا قابل توجهی در این بخش مواجه هستیم. 🔸استان مرکزی پیشتاز و پیشران نهضت احیای آرد و نان کامل است و حدود ۱۰۰ نانوایی در سطح استان در حال طبخ و عرضه نان کامل هستند همچنین اولین و بزرگترین کارخانه آرد کامل کشور که بدون جوانه‌زدایی و سبوس‌گیری تولید آرد می‌کند در استان مرکزی مستقر است. 🔸متأسفانه استانداردهای لازم برای آرد کامل وجود ندارد و ممکن است که بعضا سودجویانی به این حوزه ورود کنند. 🔹همچنین در دیدار معاون ارزیابی کیفیت سازمان ملی استاندارد ایران با استاندار مرکزی، بر حرکت به سمت استانداردسازی محصولات دانش بنیان به عنوان پیش شرط تحقق اقتصاد دانش بنیان تأکید شد. چهارشنبه ۱۴۰۲-۰۷-۱۹
نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان مرکزی به ریاست معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استاندار و با حضور مدیرکل صنعت،معدن وتجارت استان مرکزی و سایر اعضای این ستاد برگزار شد.
میرزاخانی، معاون اقتصادی استاندار:
در ابتدای شروع کار دولت سیزدهم حفظ اشتغال موجود اهمیت بیشتری از ایجاد اشتغال داشت که خوشبختانه با سیاست‌هایی که اجرا شد این اتفاق افتاد اما حالا به دنبال افزایش اشتغال هستیم.
در سال ۱۴۰۱ برای استان مرکزی ایجاد ۲۳ هزار و ۵۷۰ شغل هدف گذاری شد که براساس گزارش سامانه رصد و تأیید شورای عالی اشتغال ۲۷ هزار و ۵۰۰ شغل ایجاد شده و مرکزی رتبه دوم شاخص ترکیبی اشتغال را در کشور کسب کرد.
وی افزود: اجازه نداده‌ایم اشتغال موجود کاهش یابد و از طرفی افزایش اشتغالی رقم خورد که ناشی از افزایش حجم تولید و احیا و راه اندازی واحد جدید است.
میرزاخانی اضافه کرد: متغییرهای مختلفی آمار اشتغال ایجاد شده در استان مرکزی را تایید می‌کنند از جمله اینکه در گزارش اتاق بازرگانی ایران، مرکزی رتبه اول در شاخص بهبود فضای کسب و کار کشور را در سال ۱۴۰۱ احراز و بر اساس ارزیابی وزارت کشور این استان رتبه نخست احیای واحد‌های راکد را کسب کرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاتداری  افزود: واحد‌های راکد، نیمه فعال و غیرفعال با تسهیلات و پول بیت المال ساخته شده‌اند و جزو سرمایه‌های ملی هستند لذا بر احیای آن‌ها تأکید داریم و این مهم مطالبه استاندار است.
📅 سه شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۲
نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان مرکزی به ریاست معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استاندار و با حضور مدیرکل صنعت،معدن وتجارت استان مرکزی و سایر اعضای این ستاد برگزار شد. میرزاخانی، معاون اقتصادی استاندار: در ابتدای شروع کار دولت سیزدهم حفظ اشتغال موجود اهمیت بیشتری از ایجاد اشتغال داشت که خوشبختانه با سیاست‌هایی که اجرا شد این اتفاق افتاد اما حالا به دنبال افزایش اشتغال هستیم. در سال ۱۴۰۱ برای استان مرکزی ایجاد ۲۳ هزار و ۵۷۰ شغل هدف گذاری شد که براساس گزارش سامانه رصد و تأیید شورای عالی اشتغال ۲۷ هزار و ۵۰۰ شغل ایجاد شده و مرکزی رتبه دوم شاخص ترکیبی اشتغال را در کشور کسب کرد. وی افزود: اجازه نداده‌ایم اشتغال موجود کاهش یابد و از طرفی افزایش اشتغالی رقم خورد که ناشی از افزایش حجم تولید و احیا و راه اندازی واحد جدید است. میرزاخانی اضافه کرد: متغییرهای مختلفی آمار اشتغال ایجاد شده در استان مرکزی را تایید می‌کنند از جمله اینکه در گزارش اتاق بازرگانی ایران، مرکزی رتبه اول در شاخص بهبود فضای کسب و کار کشور را در سال ۱۴۰۱ احراز و بر اساس ارزیابی وزارت کشور این استان رتبه نخست احیای واحد‌های راکد را کسب کرد. معاون هماهنگی امور اقتصادی استاتداری افزود: واحد‌های راکد، نیمه فعال و غیرفعال با تسهیلات و پول بیت المال ساخته شده‌اند و جزو سرمایه‌های ملی هستند لذا بر احیای آن‌ها تأکید داریم و این مهم مطالبه استاندار است. 📅 سه شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۲
بستن