ضرغامی در جشنواره ملی انار ساوه:
بنیه تاریخی، صنعت و کشاورزی، شهرستان ساوه را برجسته کرده است
توسط علیرضا کاظمی
قبل از ظهر ۵:۳۲ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۶
وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: بنیه تاریخی، صنعت و کشاورزی شهرستان ساوه، این شهرستان را در جهان مطرح کرده است.
به گزارش روابط عمومی استانداری مرکزی؛ آیین افتتاحیه دومین جشنواره ملی تولید و صادرات انار ساوه روز دوشنبه با حضور وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، استاندار مرکزی، جمعی از مسئولین کشوری و استانی، سفرای کشورهای خارجی و کشاورزان و اقشار مختلف مردم برگزار شد.
سید عزتالله ضرغامی وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در مراسم با اشاره به ظرفیتهای متنوع شهرستان ساوه، گفت: ساوه شهرستان بسیار بزرگی است هر چند نام انار برند و به نوعی معرف این شهرستان است اما ساوه تاریخچه فرهنگی، تمدنی و ارزشها و مزیتهایی دارد که آن را در کشور برجسته میکند.
وی افزود: بنیه تاریخی، صنعت و کشاورزی شهرستان ساوه، این شهرستان را در جهان مطرح کرده است.
ضرغامی تصریح کرد: مسجد جامع ساوه دارای قدمت هزار ساله، تمدن، فرهنگ ناملموس و رفتار دینی و انسانی است که برنامهریزی جدیدی برای مرمت آن خواهیم داشت.
وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با بیان اینکه انار میوه بهشتی و از نعمتهای برگزیده خداوند است، گفت: این نعمت آنقدر برجسته است که خداوند از آن نام میبرد.
وی ادامه داد: خداوند زیبا خلق میکند و انار جلوهای از این زیبایی آفرینش است که دانههای آن با شگفتی در کنار هم قرار گرفتهاند.
ضرغامی اذعان داشت: مردم ساوه این نعمت الهی را خوب پاسداری میکنند و ۱۰ هزار هکتار باغات انار ساوه باعث شده این شهرستان رتبه اول تولید انار در سطح ملی و داری جایگاه برجسته جهانی باشد.
وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با تأکید بر لزوم توجه به محصولات جنبی و فرآوری انار، افزود: خوشبختانه حوزه صنعتی ساوه با وجود اولین شهر صنعتی کشور در این شهرستان، بسیار برجسته است که این مهم در حوزه فرآوری محصولات کشاورزی بسیار موثر خواهد بود.
وی همچنین با اشاره به ضعف در حوزه بستهبندی و تبلیغ محصولات، خاطرنشان کرد: برای عرضه محصول در داخل و بازارهای خارجی باید توجه ویژهای به این حوزه داشته باشیم.
گفتنی است دومین جشنواره ملی تولید و صادرات انار ساوه از ۱۵ لغایت ۲۰ آبانماه در مسجد جامع تاریخی ساوه برگزار میشود.