امید به آینده و اراده؛ مولفه های شناخت آینده ای روشن
توسط محمد اسدی
بعد از ظهر ۲:۵۵ - ۱۴۰۱/۰۷/۰۲

دکتر مخلص الائمه استاندار مرکزی در آیین بازگشایی مدارس و آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ در هنرستان ساعی، گفت: با امید به آینده و اراده می توان آینده مطلوب را شناخت.
دکتر مخلص الائمه اظهار کرد: انتخاب یک هنرستان برای برگزاری مراسم آغاز سال تحصیلی حاکی از توجه دولت و نظام به مهارت آموزی است.
وی افزود: زمان شامل گذشته، حال و آینده می شود، یکی از تفاوت ها این است که زمان گذشته مطلقا قابل تغییر نیست، زمان حال موقعیتی گریز پاست که چندان وجود خارجی ندارد و در واقع مرز بین گذشته و آینده است.
مخلص الائمه تصریح کرد: گذشته در واقع در مقابل آینده قرار می گیرد که اساسا آینده وجود ندارد بلکه ما با آینده ها روبرو هستیم، ما در مقابل یک ماهیت قابل تغییر قرار داریم که قطعی نیست و هزاران تصویر از آن می توان خلق کرد.
وی با بیان اینکه آینده قابل تغییر و قابل ساختن است و تصمیمات امروز ما می تواند بخشی از آن را شکل دهد، گفت: تقریبا آینده تداوم حال و گذشته نیست، عدم قطعیت در آینده بسیار زیاد است و دو عامل که میتواند آینده را به درستی بسازد شامل امید به آینده و اراده می شود.
استاندار مرکزی گفت: در بیانیه گام دوم انقلاب که از سوی مقام معظم رهبری مطرح شد نخستین توصیه امید و نگاه خوشبینانه به اینده اعلام کردند و آینده ایران اسلامی در امید و اراده نسل دانش آموز است و باید به این دو مولفه تمسک داشت.
وی با بیان اینکه پس از دو سال کرونایی، امروز بهار تعلیم و تربیت را به مراتب بهتر از همیشه آغاز کردیم، افزود: امروز با شرایط عادی و کمترین میزان تلفات کرونا سال تحصیلی آغاز شد تا این عقب افتادگی ایجاد شده در نظام آموزشی جبران شود.
مخلص الائمه اضافه کرد: تا پایان امسال ۴۱ پروژه اموزشی و ساخت مدرسه در دستور کار استان قرار دارد که ۱۶ مدرسه با ۷۴ کلاس در هفته دولت افتتاح شد و ۹ پروژه با ۵۲ کلاس برای مهرماه آماده بهره برداری است و الباقی تا پایان سال تکمیل و بهره برداری می شود و مدارس کانکسی بالای ۱۰ دانش آموز نیز تا سال آتی جمع آوری می شود.