استاندار مرکزی:
دیوان سالاری اداری را به نفع عدالت و رفاه مردم استان مرکزی میشکنیم
توسط کارشناس روابط عمومی
بعد از ظهر ۵:۴۶ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۶

دکتر مخلص الائمه استاندار مرکزی در نشستی که با حضور هیات رئیسه فراکسیون کارگری مجلس شورای اسلامی و تشکلهای کارگری و کارفرمایی استان تشکیل شد، گفت: دیوانسالاری اداری مانعی در مسیر تحقق کامل عدالت، رفاه و امنیت است که این سد باید به نفع مردم شکسته شود.
مخلص الائمه استاندار مرکزی افزود: رفع مشکلات بنگاه های اقتصادی و کارگری در استان راه حل اقتصادی و مدیریتی دارد و راه حل امنیتی و سیاسی نیاز ندارند، تا الان نیز در مقابل اینکه خیلی از این موارد در شورای تامین رسیدگی شود مقاومت کردیم .مدیریت و حاکمیت وظیفه تامین چند مولفه از جمله عدالت، رفاه و امنیت را بر عهده دارد، دیوان سالاری استان مرکزی را به نفع عدالت و امنیت و رفاه مردم استان میشکنیم.
استاندار مرکزی بیان کرد: زنگ پایان ریخت و پاش در واحدهای تولیدی که حقوق معوق دارند زده میشود و باید تنها بر رونق تولید و تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی تمرکز کرد.
وی تاکید کرد: واحدهای صنعتی مشکلدار استان به هیچ عنوان اجازه ندارند ریخت و پاش کنند و راهبردهای مدیریت منابع برای این واحدها در استانداری آغاز شده و همه بخشها باید این مهم را به عنوان تکلیف سرلوحه قرار دهند.
استاندار مرکزی اظهار داشت: مباحث کارگری استان مرکزی بهعنوان قطب صنعتی کشور اهمیت زیادی دارد و این استان درحوزههای دیگر نیز ظرفیتهای مناسبی دارد، اما در برخی مناطق کمبود نیروی کار وجود دارد.
مخلصالائمه ادامه داد: هپکو نماد ناکارآمدی و میراثدار خصوصی سازی غلط است است اما، این ظرفیت منحصر به فرد کشور است و باید مسائل آن با جدیت دنبال شود.
وی بیان کرد: این استان صنایع بزرگی دارد که مسایل و دغدغه آنها خاص است و میطلبد که این موضوعات به صورت ویژه پیگیری شود.
استاندار مرکزی با بیان اینکه در خصوص مشکلات اقتصادی کشور و استان در بازه زمانی تعیین شده تصمیم گیری نمی شود، گفت: با این روند انباشت مشکلات صورت میگیرد وپس از مدتی دیگر امکان رفع مشکلات فراهم نیست و کشور در حوزه تحریم داخلی روز به روز معضلات بیشتر را تجربه میکند.
مخلصالائمه یادآور شد: اگرچه خصوصیسازی در کشور سالهای قبل دچار فساد شده و راه به جایی نبرده اما نباید تاامید و پشیمان بود و بدنه مدیریت کشور راه حل هایی دارد و هنوز هم میتوان مسایل را ترمیم کرد.
وی افزود: مجلس شورای اسلامی میتواند با یک ماده واحده عرصه و زمین را از خصوصیسازی خارج کند و در حوزه کارت بازرگانی نیز مفاسدی که اقتصادی کشور را در برگرفته، با یک نیم خط تصمیمگیری در حوزه قانونگذاری و ترسیم مقررات در دولت قابل رفع است.
استاندار مرکزی عنوان کرد: محصولاتی که در استان قابلیت تولید آنها وجود دارد نباید از طریق واردات تامین شود و نیاز است با بهرهگیری از ابزار قانونی موجود در ماده ۲۳ قانون حمایت از کالای ایرانی چتر حمایتی قوی برای تولید گشود،.
مخلص الائمه افزود: ممانعت از ورود محصولات مشابه تولید هپکو کلید خورده و باید عزتمندی گذشته را به این صنعت بازگرداند.
وی توضیح داد: شرایط هپکو بهتر از آنچه متصور بود در حرکت است و تنها نیازمند اصلاح مدیریتی و سهامداری و برخورد با رانتخواران فاسد است.
استاندار مرکزی ادامه داد: شرکت هایی همانند ماشین سازی با چهار هزار نفر نیرو فعالیت میکردند که اکنون نیروهای این واحد تولیدی به سبب وجود پارهای از مسایل از جمله مشکلات بانکی و تحریم کمتر از ۲ هزار نفر رسیده است.
مخلصالائمه تاکید کرد: رفع مشکلات بنگاههای اقتصادی و کارگری استان مرکزی نیازمند راه حل اقتصادی و مدیریتی است و تاکنون بسیاری از مشکلات این بخش در شورای تامین مورد رسیدگی قرار گرفته است.
وی با اشاره به اینکه استقرار واحد آندسازی آلومینیم برای استان در حال پیگیری است ،گفت: موانع موجود در این مسیر از جمله مسایل زیست محیطی و همچنین به صورت احتمالی دست های پشت پرده برداشته میشود و در حوزه صنعت نیز در آینده ای نزدیک، دیپلماسی اقتصادی استان فعال شده و ساختاری مصوب میشود که به واسطه آن، بستر لازم برای توسعه صادرات تولیدات صنعتی استان فراهم شود.
اعضای فراکسیون کارگری مجلس شورای اسلامی امروز (شنبه) برای بررسی مسایل و مشکلات جامعه کارگری استان مرکزی به اراک سفر کرده و از واحدهای تولیدی آذرآب، آلومینیم ،واگن پارس و هپکو بازدید کردند.