جلسه کارگروه آرد و نان
توسط محمدرضا گویا
قبل از ظهر ۵:۲۳ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۹
در راستای پیگیری مصوبات جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان و به منظور بررسی راهکارهای استفاده از آرد کامل و سبوس دار در پخت نان و ارتقای شاخصهای امنیت غذایی، جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان با حضور روسای اداره صنعت، معدن و تجارت، مرکز بهداشت و کارشناسان زیرمجموعه و مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان برگزار گردید.
در این جلسه روشهای استفاده از آرد سبوس دار واحد گل آذین آشتیان، تامین مشوقهای ممکن برای نانوایانی که از آرد کامل در پخت نان استفاده می نمایند و همچنین برنامه ریزی برگزاری دوره های آموزشی و تخصصی پخت نان کامل برای خبازان شهرستان مورد بررسی و بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
شایان ذکر است با مطالعات و بررسیهای متعدد کارشناسان واحد تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بر روی بیماران گوارشی، دیابتی، دارای افزایش وزن و … اثرات مسلم و غیرقابل انکار درمانی این آرد بر این بیماریها، اثبات و مورد تایید واقع شده است.