استاندار مركزي: حمايت از كارآفريني راهبرد دولت در حل مشكلات اقتصادي است
فائزه عقیلی
1398/08/29 11:28866
استاندار مرکزی گفت: کارآفرینی با توسعه اقتصادی و اجتماعی کشور رابطه تنگاتنگی دارد و تمامی دستگاههای متولی باید رویکرد دولت را سرلوحه امور خود قرار داده و حداکثر امکانات خود را در این مسیر بهکار بگیرند.
وی ادامه داد: جذب سرمایههای مادی و اندیشههای خلاق اقتصادی فرصت مغتنم رونق و توسعه استان است که مسئولان دستگاههای اجرایی باید با حمایت گسترده از کارآفرینان و فعالان اقتصادی نسبت به این مهم اهتمام ورزند.
استاندار مرکزی بیان کرد: تلاش دولت تدبیر و امید و همچنین بدنه مدیریت ارشد استان این است که از دخالتهای بیمورد بخش دولتی به بخش خصوصی را کم کرده و با همکاری و تعامل سازنده نسبت به ایجاد اشتغال پایدار، افزایش صادرات و در نهایت تقویت بنیه اقتصادی استان اقدام شود.
آقازاده گفت: در پارهای موارد دخالتهای بیمورد، تدوین قوانین دستوپاگیر و ابلاغ بخشنامههای مختلف نه تنها مشکلی از مشکلات بخش خصوصی و کارآفرینان را حل نمیکند، بلکه دلزدگی و بیانگیزگی کارآفرینان و فعالان اقتصادی و حتی در بسیاری از موارد فرار سرمایه را به دنبال دارد، بنابراین دولت تدبیر و امید تلاش میکند با حذف این مسایل و مشکلات گام بلندی در راستای حمایت قاطع از کارآفرینان بردارد.
وی بیان کرد: بر اساس تجربیات سالهای گذشته، هر چه نقش دولت در مسایل اجرایی بخش خصوصی و کارآفرینان کمتر باشد، رشد و شکوفایی این حوزه در جامعه بیشتر میشود، بنابراین بخش دولتی باید در این رهگذر نقش تسهیللگری داشته باشد و با دخالتهای بی مورد، تدوین قوانین و ابلاغ بخشنامههای خارج از چارچوب بپرهیزد.
استاندار مرکزی بیان کرد: با وجود تمامی مشکلات و محدودیتهای اقتصادی به برکت همکاری و تعامل بخش خصوصی و دولتی و شورای گفتوگو، شرایط صنعتی و اقتصادی این استان رو به توسعه است و میتوان با استفاده بیشتر از ظرفیت علمی، دانشگاهی و پژوهشی استان شتاب این توسعه را بیشتر کرد.
آقازاده اظهار داشت: ظرفیتها و زیرساختهای صنعتی استان مرکزی در کل کشور بینظیر است و باید با حمایت گسترده از بخش خصوصی زمینه بهرهبرداری هر چه بیشتر از این ظرفیتهای ارزشمند را فراهم کرد.
رئیس کانون کارآفرینی استان مرکزی نیز در این نشست گفت: این کانون به تازگی فعالیت خود را آغاز کرده و فرآیند عضوگیری آن آغاز شده و از تمامی فعالان اقتصادی و کارآفرینان استان دعوت میشود که در این نهاد نامنویسی کنند تا از خدمات گسترده آن بهرهمند شوند.
«مریم توسطی» افزود: هماندیشی و تبادل تجربه مهمترین هدف راهاندازی کانون کارآفرینی استان است و انتظار میرود با عضویت کارآفرینان بزرگ استان در کانون و بسط فعالیتهای این حوزه در جامعه زمینه کارآفرینی در جامعه به خصوص بین نسل جوان فراهم شود.
وی تاکید کرد: ایجاد موزه ابداعات و تولیدات کارآفرینی شامل لوزام ریز و درشت کاربردی که از دید تولیدکنندگان دور مانده است با هدف الگوسازی برای نسل جوان و استفاده از ابدعات خلاقانه این بخش از دیگر برنامههای کانون کارآفرینی استان مرکزی است.
بیش از ۲ هزار و ۸۰۰واحد صنعتی کوچک، متوسط و بزرگ در استان مرکزی فعالیت میکنند.