Portal_background_image

استاندار مركزي: تكميل زنجيره توليد و ساماندهي بازار مصرف عامل تحقق توسعه اقتصادي است

آقازاده استاندار مرکزی در نشست با مدیران و کارکنان شرکت صنایع لبنی کالبر در اراک، گفت: افزایش اعتماد و ارتباط بین کارآفرینان و تکمیل زنجیره تولید کلید توسعه اقتصادی است.

آقازاده استاندار مرکزی اظهار کرد: ارتباط بین تولیدکنندگان شیرخام و دامداران با صنایع لبنی با اجبار و دستور امکان پذیر نبوده و این ارتباط با افزایش اعتماد و به صورت طبیعی بین این واحدها ایجاد می شود.

وی ادامه داد: واحدهای تولیدکننده شیرخام و لبنی مکمل یکدیگر بوده و افزایش تولید، اشتغال، درآمد اقتصادی و رونق تولید در آنها به مشارکت مستمر ۲ طرفه نیاز دارد.

استاندار مرکزی با یادآوری آغاز عملیات اجرایی واحد تولید شیر خشک از ۲ سال گذشته در کارخانه کالبر اراک افزود: ۵۰۰ میلیارد ریال تاکنون در این کارخانه هزینه شده و فعالیت این شرکت ۷۰۰ اشتغال مستقیم در استان به همراه داشته است.

آقازاده افزود: کمبود شیر مورد نیاز تولید از جمله مهمترین مشکلات کارخانه کالبر اراک بوده و تامین این محصول در استان در دستور کار استانداری مرکزی قرار دارد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی نیز در این نشست گفت: افزایش مشارکت واحدهای تولید شیرخام با صنایع تبدیلی از جمله مهمترین راهکارهای حفظ اشتغال و درآمدزایی این واحدها در استان است.

 فرخی افزود: فعالیت واحدهای لبنی، ایجاد ارزش افزوده در فرآورده های خام دامی در استان مرکزی را به همراه داشته و بروز مشکل برای این واحدها به معنای کاهش درآمد دامداری ها است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی نیز در این نشست گفت: ۳۳۰ هزار تن شیر سالانه در این استان تولید می شود که با برنامه ریزی های انجام شده تا پایان سال جاری به ۲ برابر افزایش می یابد.

 آنجفی افزود: ۹۰۰ تن شیر به صورت روزانه در استان مرکزی تولید می شود که ۴۱۰ تن این محصول توسط واحدهای نیمه صنعتی و سنتی و بقیه توسط واحدهای صنعتی استان تولید می شود.

وی ادامه داد: ۵۵ درصد تولید روزانه شیر استان مرکزی توسط واحدهای صنعتی و بقیه توسط واحدهای نیمه صنعتی و سنتی تولید می شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی خاطرنشان کرد: ۲۳۵ تن از مجموع شیر تولیدی واحدهای صنعتی استان مرکزی به استان مصرف و ۲۴۵ تن به خارج از استان ارسال می شود.

آنجفی ظرفیت اسمی کارخانه های لبنی استان مرکزی را ۵۵۰ هزار تن در سال عنوان کرد و افزود: این واحدها سالانه ۲۹۵ هزار تن شیر دریافت کرده و به سایر محصولات لبنی تبدیل می کنند.

مدیرعامل واحد لبنیات کالبر نیز در این نشست گفت: پنج هزار سهامدار در این شرکت وجود داشته و سهام شرکت در تمامی سایت های بورس معامله می شود.

 نایب زاده افزود: خط تولید خامه ۱۳۰ گرمی و ۱۷۰ گرمی پنیر خامه ای در مدت ۲ سال گذشته با وجود تمامی مشکلات اقتصادی در کارخانه لبنیات کالبر راه اندازی شده و عملیات اجرایی تولید شیر خشک نیز در این واحد آغاز شده است.

وی، تامین شیر خام را از جمله مهمترین مشکلات کارخانه لبنی کالبر دانست و گفت: ظرفیت اسمی این کارخانه اکنون ۱۶۰ تن است که اکنون حدود ۷۰ تن شیر دریافت می کند.


دسته بندی

معاون اداره کل روابط عمومی


    پاسخ دهید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

     

     
     

    مطالب ویژه















    مطالب اختصاصی




    آخرین اخبار دفاتر استانداری

    آخرین اخبار بخشداری ها