با حضور استاندار؛ آيين اختتاميه جشنواره استاني گلهاي محمدي و گل هاي فاطمي برگزار شد
فائزه عقیلی
1397/06/14 15:20180
آقازاده استاندار مرکزی اظهار کرد: دوران هشت سال دفاع مقدس نیز یکی از نمونه های مهم اجرای کارهای بزرگ با عزم و اراده مردم بود.
وی با بیان اینکه کشور در شرایط خاصی قرار دارد، ادامه داد: راه عبور از چالش های کنونی کشور تکیه بر داشته های داخلی و تقویت وحدت و همدلی است.
استاندار مرکزی اظهار داشت: نام قرآن برکت جشنواره گل های محمدی است و هرگاه نظام با مشکل بزرگی مواجه شده همانطور که خداوند وعده داده با تمسک از مشکلات پیروزمندانه بیرون آمده است.
آقازاده گفت: جشنواره گل های محمدی و گلهای فاطمی اقدامی حسنه است که برای پنجمین دوره در استان برگزار شد.
قائم مقام شورای توسعه قرآنی کشور نیز اظهار کرد: در حیات 40 ساله انقلاب اسلامی تنها 10 فیلم و سریال با موضوع قرآنی ساخته شده است که اغلب این تولیدها در زمره پر مخاطب ترین فیلم ها بوده اند.
وی ادامه داد: سالانه 100 فیلم در کشور ساخته می شود که سهم تولیدات فاخر قرآنی باید افزایش یابد.
قائم مقام شورای توسعه قرآنی کشور اظهار داشت: رویکرد دشمن در جنگ نرم بهره گیری هدفمند از جذابیت هنری برای انتقال مفاهیم و محتوای مسموم است و این تکلیف جامعه هنری را سنگین تر می کند.
حجت الاسلام محمدی گفت: کتاب وحی مجموعه ای از آموزه های ناب و درس زندگی و سعادت در خود دارد که باید با زیباترین شکل در جشنواره ها و در سند اطلاعات فرهنگی و هنری مردم قرار گیرد.
وی تاکید کرد: همدلی مسئولان در اجرای جشنواره و محتوا محوری از ویژگی های جشنواره گل های محمدی و فاطمی است.
قائم مقام شورای توسعه قرآنی کشور گفت: ترویج این جشنواره به عنوان الگو، برگزاری در سطح منطقه ای و کیفیت بخشی به محتوای آثار باید مورد توجه برگزار کنندگان این جشنواره قرآنی قرار گیرد.
حجت الاسلام محمدی با اشاره به ایجاد زیرساخت ها و تامین منابع مالی در استان برای برگزاری جشنواره در سطح ملی و بین المللی، ادامه داد: شورای توسعه قرآنی کشور از این جشنواره حمایت می کند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی نیز در این آیین گفت: 11 هزار و 520 نفر از 12 شهرستان در پنجمین جشنواره گ لهای محمدی و گل های فاطمی شرکت کردند.
حجت الاسلام قربان پور افزود: یکهزار و 493 اثر در بخش هنری جشنواره پذیرفته شد.
وی اظهار داشت: 525 شرکت کننده به مرحله استانی راه یافتند که 124 نفر در بخش های قرآنی شامل حفظ،قرائت و مفاهیم و هنری به عنوان نفرات اول تا سوم تجلیل می شوند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی گفت: همدلی مردم و مسئولان برای برگزار جشنواره، بیان مفاهیم قرآنی در آثار هنری را ویژگی های جشنواره گلهای محمدی و فاطمی است.
حجت الاسلام قربان پور افزود: آثار هنری در موضوع آب، آسیب های اجتماعی و گسترش فرهنگ قرآنی بود و سرمایه گذاری در این حوزه از نیازهای مهم کشور و استان است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی ادامه داد: استان مرکزی به دلیل بهره مندی از استعداهای قرآنی ظرفیت تبدیل شدن به قطب قرآنی کشور را دارد.