Portal_background_image

سند امنیت غذایی استان مرکزی تصویب شد

صبح امروز در جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی که به ریاست معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی در محل استانداری تشکیل شد، کلیات سند امنیت غذایی استان به تصویب رسید.

شکراله حسن بیگی ضمن اعلام اجرای بسیاری از مصوبات، گفت: اگر در جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان مصوباتی به تصویب می رسد باید برای آن کارکارشناسی شده باشد و مصوباتی که تاکنون اجرایی نشده اند باید پیگیری شوند تا علت عدم اجرای آنها مشخص شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی افزود: ظرفیت خیرین سلامت در بحث سلامت و امنیت غذایی استان باید مورد توجه قرار گیرد و  از سرمایه گذاری این افراد استفاده شود.

رئیس کارگروه سلامت و امنیت غذایی بیان کرد: باید فرهنگ صبحانه در خانواده ها پر رنگ شود که این امر مستلزم فرهنگ سازی و اطلاع رسانی می باشد.

دکتر طاهری احمدی نیز ضمن اشاره به جایگاه نسبتاً امن استان در حوزه امنیت غذایی، علت عدم امنیت غذایی را سه عامل مشکلات اقتصادی، عدم فرهنگ سازی و اطلاع رسانی و عدم نظارت بر تولید، تبلیغ، فروش و مصرف مواد غذایی عنوان کرد .

این جلسه با حضور اعضای کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان تشکیل شد و هر یک از اعضاء به بیان نظرات خود پرداختند.

گالری تصاویر


دسته بندی

معاون اداره کل روابط عمومی


    پاسخ دهید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

     

     
     

    مطالب ویژه















    مطالب اختصاصی




    آخرین اخبار دفاتر استانداری

    آخرین اخبار بخشداری ها