Portal_background_image

بهره برداری از ساختمان معاونت دارو وغذای دانشگاه علوم پزشكی اراك

ساختمان معاونت دارو و غذای دانشگاه علوم پزشكی اراك روز چهارشنبه در مراسمی با حضور معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشكی  , و استاندار مرکزی به بهره برداری رسید.

استاندار استان مركزی در این مراسم گفت: بهره برداری از تجهیزات نوین معاونت دارو و غذا بسترساز تحول در حوزه آزمایشگاهی و تشخیصی حوزه سلامت استان است.

'علی اكبر شعبانی فرد' افزود: درحال حاضر 277 واحد صنایع غذایی و دارویی فعالیت دارند كه باید با بهره گیری موثر از ظرفیت و جایگاه آنها علاوه بر تامین نیاز داخل، برای صادرات نیز سرمایه گذاری جدی شود.

وی خاطرنشان كرد: امنیت غذایی یكی از رسالت های سنگین وزارت بهداشت است و با توجه به اینكه 107میلیون تن مواد غذایی در كشور تولید شده تقویت نظارت های این حوزه از حساسیت بالایی برخوردار است.

استاندار استان مركزی اضافه كرد: با توجه به اینكه 20 تا 40 درصد محصولات غذایی فاسد شدنی هستند نظارت های دقیق ، پیشگیری و فرهنگ سازی در این حوزه امری مهم به شمار می آید.

شعبانی فرد افزود: پژوهش محوری در حوزه سلامت ، تقویت زیرساخت های درمانی و نظارتی و تشخیصی در استان مركزی امری ضروری است.

در این مراسم از 14نفر از فعالان حوزه دارو و غذای دانشگاه علوم پزشكی اراك تقدیر شد و استاندار مركزی نیز به معاون وزیر بهداشت به دلیل توجه و تامین نیازهای استان در حوزه دارو و غذا لوح سپاس اهدا كرد.

 

دسته بندی

معاون اداره کل روابط عمومی


    پاسخ دهید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

     

     
     

    مطالب ویژه















    مطالب اختصاصی




    آخرین اخبار دفاتر استانداری

    آخرین اخبار بخشداری ها