Portal_background_image

استاندار: مشکلات کشاورزی استان مرکزی با حضور رییس جمهور بررسی می شود

استاندار گفت: مشکلات و موانع بخش کشاورزی این استان روز دوشنبه هفته جاری با حضور رییس جمهور و اعضای کمیته توسعه بخش کشاورزی کشور در تهران مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.

ˈعلی اکبر شعبانی فردˈ روز شنبه در نشست شورای آب و کشاورزی استان مرکزی افزود: وزیران جهاد کشاورزی، نیرو، صنعت، معدن و تجارت، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، بانک مرکزی و استاندار،اعضای کمیته توسعه بخش کشاورزی هستند.

وی اظهار کرد: هدف از برگزاری این نشست بیان و ارائه راهکار برای مسائل و مشکلات بخش کشاورزی در کلیه زیر بخش های زراعی، باغی و دامی است.

استاندار  اضافه کرد: بیان ظرفیت های مطلوب استان و پتانسیل های قابل بهره برداری در این حوزه منجر به اخذ مجوز در زیر بخش های مختلف شده و توسعه استان را در بخش کشاورزی به همراه دارد.

شعبانی فرد توضیح داد: اضافه کردن بیش از دو میلیون هکتار اراضی کشاورزی به سطح زیر کشت کشور و توجه به کیفیت محصولات از برنامه های مهم بخش کشاورزی است.

وی خاطر نشان کرد: هم اکنون تولید و ذخیره گوشت سفید و قرمز و نهاده های دامی در استان از وضعیت مطلوبی برخوردار است.

استاندار  یادآور شد: ظرفیت جوجه ریزی در استان بیش از دو میلیون و 600هزار قطعه در هر دوره است که با برنامه ریزی های انجام شده باید به سه میلیون و 600 هزار قطعه برسد.

شعبانی فرد اضافه کرد: در حال حاضر مازاد تولید شیر سالانه در استان 146 هزار تن است که بخشی از آن به استان های دیگر ارسال می شود.

وی ادامه داد: همچنین 35 هزار تن گوشت مرغ و 45 هزار تن گوشت قرمز نیز مازاد بر مصرف استان تولید می شود که باید برای آن برنامه ریزی شود.

استاندار  عنوان کرد: توسعه و گسترش متوازن صنایع تبدیلی در استان از ضرورت های ساماندهی تولیدات بخش کشاورزی است که باعث افزایش بهره وری و سود می شود.

شعبانی فرد تاکید کرد: ایجاد صنایع تبدیلی متعدد با توجیه اقتصادی معقول مانع از واردات بعضی از اقلام می شود.

وی گفت: بیش از 30 درصد از واحدهای تولیدی و تبدیلی استان صنعتی هستند که باید واحدهای سنتی نیز به صنعتی تبیدل شوند.

استاندار افزود: بازاریابی در حوزه صنایع تبدیلی از مشکلات و معایب بخش کشاورزی است که باعث کم رونق شدن این صنایع می شود.

شعبانی فرد اظهار کرد: تحقیق و پژوهش و آموزش کارشناسان از جمله موارد مورد تاکید در بازاریابی است که باعث رونق و سودهی می شود.

وی بیان کرد: رساندن ظرفیت تولیدی هر واحد به ظرفیت اسمی آن باعث افزایش بهره وری و رسیدن به اقتصادی پویا و سرآمد می شود.

استاندار  تاکید کرد: کارخانه های لبنی موظف هستند تا مدت 15 روز ظرفیت های خود را معرفی و برای برنامه ریزی فروش و تولید اقدام کنند.

شعبانی فرد خاطر نشان کرد: محصولات کشاورزی نباید به دلیل نبود ظرفیت های تبدیلی رها شود و به ضایعات غیر قابل مصرف تبدیل شود.


دسته بندی

معاون اداره کل روابط عمومی


    پاسخ دهید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

     

     
     

    مطالب ویژه















    مطالب اختصاصی




    آخرین اخبار دفاتر استانداری

    آخرین اخبار بخشداری ها